Virtual Assistant

Virtual Assistant

Een virtual Assistant is een zelfstandig opererend persoon die technische, administratieve en creatieve assistentie op afstand verleend vanuit een thuiskantoor.

  • U hebt een druk leven, een gezin of alleenstaande ouder, daarnaast werkt u. U weet wat er allemaal moet gebeuren om alles in goede banen te leiden maar hebt soms gewoon niet genoeg tijd.
  • U bent ondernemer en uw bedrijf groeit. Er zijn zoveel klantencontacten, data in te voeren, blogs bij te houden, en boekhouding te verrichten, terwijl u wilt focussen op uw core-business.
  • U bent kunstenaar, eventmanager, klusjesman/vrouw, coach, organiseert workshops, of schrijft columns. Als zelfstandige zijn er zoveel taken op uw bordje en hoewel u heel goed weet hoe u dat allemaal gedaan wilt hebben ontbreekt het u aan de tijd en/of energie
  • U bent goed in uw vak. Maar u hebt geen talent voor organiseren van uw post, uw agenda, boekhouding en/of andere administratieve taken. U hebt behoefte aan orde en netheid in uw paperassen, dit versterkt uw positie.
  • U hebt een bedrijf in de categorie midden en of groter bedrijf en u wilt een event organiseren om uw personeel te motiveren en de teamgeest te versterken. Iets kunstzinnigs. U wilt de organisatie ervan uitbesteden omdat u zelf genoeg taken te verrichten hebt.

Electronic Virtual Assistant

E.V.A.

Kent u Eva? Dit is onze Electronic Virtual Assistant. Een persoon die administratieve of creatieve taken voor u verricht u wilt dat er worden uitgevoerd. Eva verricht telefoontjes, maakt voor u afspraken (als u dat wilt), houd uitgaven bij, en betrekt professionals uit ons netwerk bij taken zodat u de handen vrij hebt.

Besteed nu een taak uit

Virtual Assistant

Geef een antwoord

WordPress Anti-Spam door WP-SpamShield